Hva fargen på sirkelen på en vill Pokémon betyr

Pokémon GO, både i sin helhet og i de mange forskjellige mekanikkene den har, er mye mer intrikat enn den gjennomsnittlige Pokémon-trener innser. Pokémon GO har mange forskjellige funksjoner og elementer som er designet for å hjelpe Pokémon-trenere i deres reiser - fra alle forbruksartiklene som er tilgjengelige i Butikk til de krympende sirkler som vises på ville Pokémon mens du er i ferd med å fange dem.

De fleste tenker på og bruker de fargede krympesirklene som vises på ville Pokémon for å forbedre Pokéball-kaste-nøyaktigheten. Imidlertid er disse krympende sirkler ikke bare der for å veilede deg hvor Pokéball du kaster skal ta kontakt med Pokémon foran deg - de er også der for å indikere hvor vanskelig det blir å fange Pokémon i foran deg. Hvor vanskelig en Pokémon er å kapsle inn i en Pokéball, avhenger av fargen på den krympende sirkelen som vises rundt Pokémon når du målretter den med en Pokéball.

Dette er en av de mange små detaljene i Pokémon GO som kan ta dine Pokémon-fangstferdigheter til neste nivå, ettersom du kan bruke fargen på sirkelen til å forutsi nøyaktig hvor vanskelig det blir å fange den ville Pokémon foran deg. . Følgende er alle mulige farger på den krympende sirkelen du ser på en vill Pokémon, sammen med hva den spesifikke fargen sier om den ville Pokémon foran deg:

Grønn

Vill Pokémon med grønne sirkler rundt seg er den enkleste å fange. Disse små skapningene vil sannsynligvis bli komfortabelt innkapslet i den aller første Pokéball (ja, en vanlig Pokéball) du lobber på dem, og selv om de på en eller annen måte klarer å bryte ut av den (som vil begynne å bli en mer vanlig forekomst når du krysser nivå 15 milepæl), bare kast en annen Pokéball på dem, og denne skal gjøre susen.

Gul

Wild Pokémon med gule sirkler er relativt vanskeligere å fange, men skal likevel ikke koste deg mer enn 2-4 Pokéballs eller 1-2 Great Ball. Hvis du støter på en vill Pokémon med en gul sirkel som du virkelig vil, må du imidlertid ikke vike unna å gi den en Razz Berry for å temme den litt før du kaster en Pokéball eller Great Ball på den.

oransje

Pokémon med oransje fargede ringer vil ha imponerende høye CP-er og kan også være ganske ønskelige ‘mons, det er derfor de skal få deg til å jobbe for dem før de endelig gir seg og blir en del av din Pokémon-armada. Slike Pokémon kommer til å koste deg mer enn et halvt dusin Pokéballs og Great Balls (eller 1-2 Ultra Balls), sammen med en Razz Berry eller to.

rød

Det er ganske uvanlig å se en vill Pokémon med en rødfarget ring rundt seg fordi slike ville Pokémon er ganske sjeldne (som en Pokémon som bare kan klekkes ut av et 10 KM egg) og / eller har en imponerende høy CP. Når det gjelder å fange ville Pokémon med røde ringer, er utholdenhet avgjørende, da du sannsynligvis må bruke 2-3 Razz Berries i forbindelse med en hel del Pokéballs, 4-6 Great Balls eller et par Ultra Balls ( hvis du har klart å låse dem opp).

Mange trenere mener at fargen på ringen rundt en vill Pokémon avhenger av hvor sjelden den er, og mens spillet reserverer den røde fargede ringen for sjeldne eller ekstremt kraftige Pokémon, tildeler spillet farger til ville Pokémon, avhengig av deres CPs, ikke deres sjeldenhet i naturen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found