Fix: Klasse ikke registrert når du åpner JPEG-filer på Windows 10

Du leser sannsynligvis denne veiledningen hvis du har kommet over denne feilen som sierklasse ikke registrert,bare når du prøver å åpne JPEG eller andre formatbilder. Den vanligste årsaken til at dette problemet oppstår, er når standard filassosiasjoner for jpgs, jpegs, bmp’s og gif’s har endret seg av en eller annen grunn. Vanligvis endres det når du installerer et nytt program eller en app, og du bruker det til å se bildet. Som standard erstattes Photo Viewer i Windows 10 med Photo's-appen, og dette er hva som skal brukes til å åpne / vise bilder.

I denne guiden har vi listet opp tre metoder for å løse dette problemet som angivelig har fungert for et antall brukere.

Metode 1: Gå tilbake til Photo Viewer

Vi har en egen guide for dette her: se trinn: Photo Viewer

Når du er ferdig, test og se om du nå kan se bildene uten feilen. Hvis ikke, fortsett til metode 2.

Metode 2: Tilbakestill Windows 10 Store (Apps) ved hjelp av PowerShell

Hold Windows-nøkkel og Trykk på X. Velge Kommandoprompt (administrator). Skriv inn det svarte ledetekstvinduetkraftskallog trykk Enter-tasten.

Ledet vil nå endres til PowerShell-ledeteksten. Når du er ferdig, skriver du inn følgende kommando og trykker Enter.

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

Forsikre deg om at kommandoen som er angitt ernøyaktig!som nevnt ovenfor, ellers får du feil. Hvis du får feil, sjekk kommandoen du skrev for å rette feil, og kjør den deretter på nytt.

Merkeklassen er ikke registrert

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found