7 nye Apex Legends-figurer lekket inkludert Valk og Bisk

Hjem/Nyheter/Spill/ 7 nye Apex Legends-figurer lekket inkludert Valk og Bisk

7 nye Apex Legends-figurer lekket inkludert Valk og Bisk

Dette er sannsynligvis den største Apex Legends-lekkasjen

Av Moiz Banoori 29. september 2020 Les 1 minutt

En nyopprettet Reddit-bruker Prome1theus la ut et bilde av alle de kommende Apex Legends-figurene. Totalt sju legender lekkes og vurderer hvordan en ny legende slippes annenhver sesong. Dette er alt som vil bli utgitt til sesong 13. Kontoen er definitivt fra en leaker fordi den ikke har noe annet enn disse sitatene og Legends-lekken.

New Legends LeakIncase du ikke er kjent med Titanfall-universet, det er 7 nye legender på dette bildet. De følger i rekkefølge, Valk, Blisk, Ash, Horizon, Fuse, Firebug og Husaria. Videre vil Valk, Ash, Horizon og Fuse være støtende mens Firebug og Blisk kommer til å bli rekonstruert. Mange av dem mangler, men bare for å avklare. Fall kan erstattes med Ash nå. Hvis du følger med, er det også Loba på bildet.

Åpenbart er det ingen bekreftelse fra Respawn Entertainment. Imidlertid ser dette på solid og ser på bildet og den generelle menyen. Mange lekkasjer oppretter ofte nye kontoer og deler innholdet de har tilgang til. Annet enn dette har Apex Legends en lang historie med lekkasjer. Da det først kom ut i 2019, hadde spillet en enorm lekkasje som inneholdt potensielle legender. Annet enn dette har mange kunstverk og karaktermodeller lekket innimellom.

Merker apex legender

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found