Uplay logger av flere brukere etter å ha vist angående melding

Hjem/Nyheter/Spill/ Uplay logger av flere brukere etter å ha vist angående melding

Uplay logger av flere brukere etter å ha vist angående melding

Av Farhan Ali 1. juli 2019 1 minutt lest

Uplay lider av en feil som har kraftig logget av mange brukere, og viser en veldig bekymringsfull melding. Flere brukere som starter opp Ubisofts spillklient har rapportert å se en alarmerende melding som lyder:“Kontoen din er tilgjengelig fra et annet sted. Dette kan ha innvirkning på spillet ditt. ”

Hallo,

Vi er klar over at noen spillere støter på følgende feil "Kontoen din har blitt åpnet fra et annet sted." på Uplay PC.

Vær oppmerksom på at dette er en visuell feil forårsaket av nedbrytning.

Mer informasjon: //t.co/fj49IEMELe

- Ubisoft Support (@UbisoftSupport) 1. juli 2019

Naturligvis ble spillerne bekymret og flommet Reddit med innlegg om problemet. Rapportert oppstår problemet når du prøver å starte et spill eller når du bare åpner Uplay. Noen brukere hevder at omstart av klienten en håndfull ganger lar dem logge på igjen, men for andre er det det minste av deres bekymringer.

I følge Ubisoft Support er det aktuelle spørsmålet bare en “Visuell feil forårsaket av en degradering”. Videre sier selskapet at de er det “Aktivt arbeider”på en løsning. Å kjenne Ubisoft, en feil som dette er ikke noe å skrive hjem om, men denne gangen var det mange brukere som ble bekymret for sikkerheten til kontoen deres.

Den visuelle feilen ble vist for nesten alle, inkludert brukere som har sikret Ubisoft-kontoen sin med totrinnsverifisering. Ubisoft har en guide om hvordan du kan forbedre kontosikkerheten din, sjekk den her.

Selv om det ser ut som "bruddet" var en falsk alarm, får det deg til å tenke på de katastrofale effektene som ville ha oppstått hvis det var ekte.

Merker ubisoft