Fix: Video fryser under avspilling på Windows 10

For noen Windows 10-brukere introduserte oppdatering fra tidligere OS-versjoner en merkelig feil; videoene deres begynte å fryse etter noen få sekunders avspilling. Til tross for oppdatering av drivere og prøving av mange forskjellige videospillere forsvant ikke feilen. I denne artikkelen vil vi dele to metoder for å bli kvitt dette problemet. Vi anbefaler å følge den første metoden først, og hvis den fremdeles ikke ordner deg, fortsett til neste.

Metode 1: Opprett en ny administratorkonto

Den første metoden vi skal dele vil innebære fjerning av administratorkontoen du er på for øyeblikket, og deretter legge den til igjen. VIKTIG: Forsikre deg om at du har tatt sikkerhetskopi av alle dokumentene og viktige filer som er tilstede på den nåværende administratorkontoen før du fortsetter:

For det første må du logge på med en annen administratorkonto. Hvis du ikke har en administratorkonto, kan du opprette en ved å følge disse trinnene:

Gå til Innstillinger ved å trykke “Windows-tast + A.”Og velge“Alle innstillinger

Gå nå til “Kontoer"Og gå over til"Familie og andre brukere”-Fanen.

Klikk på “Legg til noen andre til denne PC-en”. Følg instruksjonene på skjermen, og legg til kontoen med den informasjonen du vil ha.Du kan enten legge til en lokal konto eller en Microsoft-konto.

Når kontoen er lagt til, vil de begynne å vises under “Andre brukere" seksjon.

Klikk på brukeren, velg “Endre kontotype”Og bytt fra“Standard" til "Administrator

Når du har logget på med den andre administratorkontoen, slett den opprinnelige kontoen der du hadde problemer med videofrysing, og opprett en ny bruker.

Dette skal løse problemet for deg. Hvis den ikke prøver den andre metoden vår.

Metode 2: Deaktiver batteri fra Enhetsbehandling

Som en annen metode vil vi be deg om å deaktivere batteriet fra enhetsbehandling. Dette er en veldig merkelig løsning på et enda merkeligere spørsmål. Noen brukere har byttet ut batteriene for å løse problemet, mens andre nettopp har fjernet det fra den bærbare datamaskinen. Vi vil foreslå en renere måte å bare deaktivere batteriet, fremdeles få det til å fungere som en UPS og fikse problemet uansett. Følg disse trinnene:

Trykk "Windows-tast + X”-Knappen og velg“Enhetsbehandling”Fra listen.

Under “Batterier”, Velg batteriet ditt, høyreklikk på det og velg“Deaktiver”.

Merkelig nå vet ikke Windows om du fortsatt har et batteri i den bærbare datamaskinen, og feilen vil forsvinne. Som nevnt kan bytte eller ta ut batteriet også hjelpe, men dette er en bedre løsning. La oss få vite i kommentarene hva som fungerte for deg!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found