Korriger: Windows Media vil ikke spille noen musikkfiler på Windows 10

Med den nyeste jubileumsoppdateringen fra Windows har mange klaget over problemer med å spille musikken sin. Det forventes at det vil oppstå noen feil i de nye versjonene av Windows-oppdateringer.

Denne feilen kan oppstå på grunn av programvareproblem med mediaspilleren du bruker, eller at mediespilleren som brukes blir ødelagt av skadelig programvare eller virus. Den spesifikke spilleren vi diskuterer er standardspilleren, Windows Media Player, og dette problemet har dukket opp for mange brukere etter oppdateringen.

I denne artikkelen har vi listet opp et par metoder som har fungert for de fleste brukere som har dette problemet. Den første skal hjelpe deg med å fortsette å bruke Windows Media til å spille av filene dine, og hvis det ikke fungerer, må du gå til den andre.

Metode 1: Deaktiver WMP DirectX-akselerasjon

Deaktivering av WMP DirectX-videoakselerasjon i WMP-alternativene kan føre til at musikk begynner å spilles uten problemer. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det.

  1. Åpne Windows media spiller.
  2. trykk ALT på tastaturet ditt, velg Filer ->Verktøy ->Alternativer
  3. Gå til Opptreden kategorien, og fjern merket Slå på DirectX Video Acceleration for WMV-filer.
  4. Klikk OK for å lukke vinduet, og omstart spilleren.

Metode 2: Installere tredjepartsapp (valgfritt)

En konklusjon av alle rapportene vi har fått for denne feilen, er at denne feilen bare oppstår på Windows Media Player. Hvis den forrige metoden ikke hjalp deg med å løse den, er det dessverre ikke noe annet alternativ enn å begynne å bruke en annen musikkspiller, i det minste til Windows kommer ut med en løsning på dette problemet. En av de beste gratis open source-spillerne der ute er en VLC Player som du kan laste ned fra her


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found