Hvor lang tid tar Windows-oppdateringer å fullføre?

Windows-oppdateringer tar noen ganger mye tid. Hvis ikke noe annet, opptar det systemets RAM og plager brukeren hvis det tar timer og timer å fullføre og oppdatere. Lengre varighet i oppdateringer skyldes noen viktige årsaker.

Først og fremst er tiden Windows tar for å fullføre en oppdatering avhengig av alderen til et system. Hvis en maskin er for gammel, tar maskinvaren mye tid på å svare på operativsystemets forespørsler. Hvis dette er tilfelle, er omtrentlig tid udefinert. Det kan ta en time mer til en dag mer. For det andre avhenger det også av internettforbindelsen din. Dette betyr imidlertid ikke at problemene ikke kan løses.

Kjør feilsøkingsprogrammet for Windows Update

Den beste og enkleste måten å finne ut og fikse hva som er galt med oppdatering er å konsultere Windows feilsøking. Slå den Start -knappen nederst til venstre i grensesnittet og søk etter Kontrollpanel. Klikk og åpne Kontrollpanel etter at du har funnet det. Når du er i kontrollpanelet, søk etter Feilsøking. Klikk på det første alternativet det gir deg; det vil absolutt bare være feilsøking.

Under denne overskriften finner du to underoverskrifter. Den andre av de to, kalt Finn og fikse problemer, er det du må velge. Klikk på det siste alternativet som sier System og sikkerhet. Igjen, du må gå med det siste alternativet under overskriften Windows. Det kalles Windows-oppdatering.

Så snart du klikker på Windows Update, vil den i det minste se etter problemer i Windows-oppdateringen og fikse dem eller anbefale løsninger.

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer for deg, kan du sjekke ut den detaljerte guiden vår som tar for seg en spesifikk Windows Update-feil som inneholder forskjellige metoder for å løse oppdateringsrelaterte problemer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found