Hvordan pakke ut pakker (PKG) -filer på et Mac OS

Programvare for Apples OS X-plattform kommer i pakkefiler, og disse pakkene gjør installering av programvare ekstremt enkel. Dette var en av fremskrittene som fulgte med Unix-core OS X er basert på. Brukere bør alltid kontrollere at de vet hva som er i en pakke de har lastet ned før de installerer den. Vanligvis kan dette gjøres med Mac Finder.

Mac Finder er ikke alltid i stand til å lese innholdet i en pakkefil, som krever at brukerne i stedet stoler på kommandolinjen for å se hva som er inne. I tillegg kan pakker noen ganger bli ødelagte, eller du kan trenge å trekke ut en enkelt fil fra en pakke av annen grunn. Den samme kommandoen kan brukes til å oppnå dette.

Vise innholdet i pakken

Åpne Mac Finder fra kaien, naviger til / Programmer / Verktøy / og start deretter terminalen.

Bruk følgende kommando som peker på pakken du vil se innholdet i:

pkgutil - utvidPakke.pkg / destinasjon

cd / destinasjon

ls

Erstatt thePackage.pkg med pakkenavnet og / destinasjonen med der du legger den. Hvis du for eksempel vil jobbe på skrivebordet med en pakke som heter volume.pkg:

pkgutil –utvid volum.pkg ~ / Desktop

cd ~ / Desktop

ls

Disse filene kan nå undersøkes, manipuleres eller kastes i søpla når du er ferdig med dem. Hvis du for eksempel bare vil beholde .gif-filer fra en pakke, kan du lage en katalog og deretter flytte dem til den før du sletter alle de andre:

mkdir Images

mv * .gif ./Bilder


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found