Minecraft Villager Breeding Guide

Landsbyboere i Minecraft virker ved første øyekast akkurat som vanlige NPC-er, og de fleste spillere vil bare gå og stjele ting eller bare drepe dem for moro skyld. Landsbyboere i Minecraft har imidlertid en viktig rolle, og den rollen handler. Landsbyboere handler med smaragd som valuta, og til gjengjeld tilbyr de deg varer. De fleste av disse elementene kan til og med være sjeldne og nyttige for deg i overlevelsesmodus.

For å finne en landsby, må du søke etter biomer. Biomer som er snødekte eller i skogen, har ingen landsbyer. Biomer som ørkenbiomer er de som sannsynligvis vil føre landsbyer. Selv om det er lett å finne og handle med landsbyboere og til og med lage et hjem nær deres. Det er en fangst! Landsbyboere dør etter en stund, og den eneste måten å fortsette å bringe flere av dem er ved å avle landsbyboere. Det er ingen spesifikke kjønn i Minecraft, så det er ikke noe problem å finne den rette.

Bygg en oppdretter

Oppdrettere er som hus som landsbyboere trenger for å gjøre mer av seg selv. Et vanlig hus fungerer imidlertid ikke når landsbyboerne reagerer på dører. Når det er mange dører i nærheten, tror de at det er et hus og reagerer på det som om det er et stort rom for dem å bo i. Så den beste måten å bygge en oppdretter på er å gi plass til minst 20 eller flere dører. .

Å bringe inn landsbyboerne

Den tøffe delen er å få inn landsbyboerne. Det ville være ekstremt enkelt hvis du spiller kreativt, da du bare kan bruke egg til å gyte dem inne i oppdretteren. I overlevelse er det imidlertid ikke så lett fordi du på en eller annen måte må lokke dem inn. Det beste alternativet for å gjøre det er å bygge i nærheten av småbrukene sine, ettersom de også kommuniserer med det og åpner inngangen. Den andre måten er å bruke en minecart og ta den inn i oppdretteren ved hjelp av skinner.

For å få dem inn i minecartet, er alt du trenger å gjøre å bringe dem nær minecart ved å skyve dem, så vil de automatisk sitte i handlekurven. Etter det er det bare å skyve vognen, så faller vognen i oppdretteren

Når det er gjort, gjentar du den samme prosessen for å få inn en ny landsbyboer og deretter fjerner du rekkverket og de ekstra steinblokkene. Nå er det bare å vente. Noen ganger tar det lengre tid for dem å avle, men det kan også gjøres veldig raskt.

Når de har skapt en baby landsbyboer, vil den vokse til en voksen landsbyboer om 20 minutter, og så kan du også handle med ham. På denne måten vil du ikke gå tom for landsbyboere og slipper å gå gjennom bryet med å finne nye landsbyboere å handle med.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found